Arg

Usch! på jätte dåligt humör just nu.. Den här dagen blev ju inte riktigt som jag hade planerat och de gillas aldrig!


Hade kunnat vart med bästa Maja nu men ist sitter man här hemma o tråkar -.- föräldrar kan va riktigt konstiga ibland...


"fint"

Usch va trött jag är!! Hatar o va sjuk man orkar typ ingenting -.- Har tex sprungit runt i mina pyamas byxor och mammas stickade tröja hela dagen, fint! Aja snart ska jag ta en dusch sen ska jag gå och lägga mig tidigt för som sagt, jag måste vara frisk i morgon :)


Sjuk

Ahapp! då var man sjuk då! Fan! Finns det något tråkigare? Usch hatar det.. Men jag ska bli frisk tills i morgon, för de har jag bestämmt!


Kärlek till duschen

Nu ska jag duscha o göra mig fräsch sen ska jag sova bort mitt halsont!




Klänning

I dag hade jag på mig min nya klänning från Bik bok. å jag älskar den men det blev ju lite kallt (undra om det är därför jag har ont i halsen?) Köpte den iaf i söndags för bara 100 kr på januari rean!


tror jag håller på att bli sjuk

Usch.. Jag tror jag håller på att bli förkyld :/ Har ont i halsen och fryser. Man får väl hoppas att det går över för jag orkar verkligen inte bli sjuk nu, usch o fy!


Förlåt...

Hej! De va länge sen! Har inte uppdaterat på evigheter känns det som... I alla fall! I går sov underbara Astra över och i dag har jag gjort lite "måste göra" saker som att städa och plugga..


I dag


Tränat

Hej igen! Nu är jag hemma, var och tränade förut. Lite jobbigt eftersom det var typ första gången på en och en halv månad... Så går det i fall man är så lat som jag.


Hemma

Nu är jag hemma efter en lång dag med Camilla :D Hihi vi gick runt i Eskilstuna och köpte lite kläder och sådär nu när det är januari rea! Hittade ganska mkt faktiskt.. Bland annat två klänningar ;)




Monki


Monki


Bik Bok


gina tricot


Med Camilla i Eskilstuna


Snart kommer Camilla

Godmorgon! Snart kommer Camilla hit, funny! Vi får se va vi ska hitta på ;) Vi hörs!


Jag <3 rea

Sitter just nu och kollar på lite kläder på Monki. Shit va mycket dom har på rea justn nu.. Man blir ju inte bara LITE frestad av att köpa allt ^^ Haha jag älskar verkligen rea, man får så mkt för pengarna! Super bra ju!

Kjol 90 kr
Skjorta 150 kr
T - shirt 60kr



Lite nytt

Hej! Har skaffat mig lite nya kläder.. Det behövdes verkligen eftersom det börjar se löite tomt ut i garderoben, sorligt nog :/ En skjorta en vårjacka och lite smycken :)

 
Gina tricot


Vero Moda






Turen har återvännt

Yes! Känns som att turen har återvännt, hittade nämligen ny nummret av Vecko Revyn iu brevlådan ;)


Camilla i telefonen

Tjeeenis! Just nu pratar man med underbara Camilla i telefonen. Hon gör en alltid på bra humör och det kan ju behövas just nu, om man säger så...


Sorry

Nej men halå! Förlåt för att jag uppdaterat så dåligt men jag var värkligen jätte arg i går så hade absolut ingen lust alls.. Jaja skit samma nu e de ju endå typ "över" så...


Godmorgon!

Uppe med tuppen, hehe. Vaknade halv fem i morse och gick ut till hästarna.. Usch de va jätte jobbigt eftersom jag e väldigt trött på morgonen om man säger så.. Ja ja, nu ska jag äta frukost sen blire till att möta upp Matilda. Tillsamans går vi sedan 2.5 km till bussen, de e oxå jobbigt! Haha mkt som e jobbigt ^^ Men vi hörs sen!


Gitarren

Nu sitter man och spelar lite gitarr sen blire nog att gå o lägga sig tidigt i kväll för jag måste gå upp vid typ halv fem för att mocka och fixa i stallet på morgonen..






Duschen here I come

Nu ska ja duscha och bara göra mig fräsch! Fan va skönt! Känner mig så himmla o fräsch när de e så blött och grått o bara äckligt ute :/ haha vi hörs sen


Plugga...

Nej usch! Nu måste jag verkligen plugga, kan inte skjuta upp på de längre :/ Men först ska jag kolla klart på Scrubs hehe ;)


Dagens låt


Hemma

Nu är man hemma från skolan då :) Och juste ja! Bara så att ni vet var det hedvig som skrev dom där sista meningarna i förra inlägget... -.- Haha så typiskt henne asså!

 
Blus - Gina tricot
Shorts - Ett par avklippta jeans ^^
strumpbyxor - H&M


http://bossonbuus.blogg.se

God morgon! Sitter just nu här med min älskling, Hedvig. Checka hennes blogg ;)
men nu ska ja pulla byyye!


Det blir...

Ni vet att jag snackade om att jag skulle åka till Kroatien med Camilla? Sen så kom vi ju på att det var för kallt i Kroatien så då tänkte vi att vi skulle åka till en stor stad, Rom. Men vi ska ju åka med våran mormor och hon typ hatar Italien så hon kom med förslaget Barcelona och det tyckte vi va jätte bra. Men sen i sista minuten när vi skulle boka billjetter sa hon att hon absolut inte tänkte följa med för hon gillar inte stora städer... Men sen bestämmde sig hon för att vi skulle åka till Tyskland vilket jag inte va sådär jätte glad över eftersom ja inte riktigt gillar tyskland... Men sen kom ja på att de kunde bli skit kul, ja menar vi skulle ju kunna shoppa ist för att gå med på någon tysk rundvandring..? Så nu har vi iaf fall bokat billjetter till Munchen och det ska bli skit kul att komma dit! Haha jag o Camilla med våra resor asså ^^

    

     


Panik!

Gaaah! Panik!! Lilla söta rara Hedvig svarar nämligen inte på sin mobil elr på sms o jag MÅSTE verkligen prata med henne! Så Hedvig om du ser det här, ring mig!


hittade

Hittade världens sötaste klänning nyss!! 500 kr dock men endå! Hur gullig som helst! Min dröm klänning (a)

 

Floral One Shoulder SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM 
Nelly.com


Dagens låt


Hunden i lådan + jeans

Hej igen! Sitter o gosar med min lilla hund som just nu ligger i en kartong med sin favorit leksak, en pipande groda.. Haha så gullig! Juste fick just ett par nya jeans eller vad man ska kalla dom ^^ Nice säger jag bara!










Film

Hellu! Snart kommer Matilda hit o då ska vi spela in en film. Haha ska bli kul och se hur den blir, tror inte att den blir sådär jätte seriös om man säger så ^^


Blöt om fötterna

Usch! Mina strumpor är helt dyngsura eftersom de typ är värsta sjön utanför mitt hus... Sen är inte Converse något att rekomendera när det är slask eftersom de kommer in vatten lite överallt...


Dagens låt


Gilla och Ogilla

 

RESA! Å älskar att resa, finns inget bättre! Bara komma ifrån kalla Sverige i någon vecka eller så, få se något nytt. Inte mycket som slår de. Och alla minnen man har från alla resor man har gjort! När man kollar på alla fotona några år senare och får flashbacks, älskar den kännslan...

            



När allt bara flyter på. Jag älskar när saker och ting bara fungerar lix. När man inte behöver oroa sig för nåt och allt bara går som man har tänkt sig. När det känns som att man svävar på fluffiga moln...







När man sitter och äter och plötsligt blir jeansen för små... Usch inte kul! När man sitter och äter mat sen bara känner man hur man lix, sväller! Och man nästan hör hur de knakar av jeansen, då finns det inget annat att göra en att knäppa upp dom.. Inte kul!



När folk förväntar sig något av en som man aldrig kan leva upp till. 
Usch jag hatar när folk tror att man är något man inte är. När folk tror att man kommer göra en sak fast man egentligen planerar att göra en annan.. Man får dåligt samvete för att man inte har levt upp till det som den andre ville att man skulle. Men man kan inte bara göra saker för andra man måste ju tänka på vad man själv vill...





Nu

Shit! Finns så många saker jag borde göra.. Typ som att städa mitt rum och plugga... Men jag orkar verkligen inte! Så istället sitter jag och spelar gittar och dricker te.


Russin

Hej de va länge sen (eller kanske inte så jätte)... I dag har jag iaf vart o badat med mina kusiner i typ fyra timmar så ja känner mig som ett russin :/ Men det var skit kul iaf! Har fått en ny blus eller va man ska kalla de oxå :) Älskar den men endå hatar jag den.. A lite svårt och förklara varför men aja de e så det är iaf...


Vill ha!

Å" Hittade världens sötaste skor nyss!! Måst ju ha dom men problemet är ju att jag måste ha 1000 andra saker oxå...


Jag undrar

Det är verkligen en sak som jag undrar... Föräldrar, är dom till för att stötta en genom livet eller för att bestämma ens liv? Ska man bara tänka att dom bara vill ens bäst, när dom säger nej till saker som dom inte ens har en förklaring till varför man inte får göra det..? Man blir ju lite smått förvirrad ibland.. Är de till för att man ska göra som dom säger föresten?

 


På topp!

Mitt humör e på topp just nu :D Vi i musikklasserna ska snrat ha musikal, så i dag fick man reda på vad man skulle sjunga o sånt, funny säger jag bara! Jag längtar verkligen ska bli skit kul! Ja kanske skriver lite mer om de sen men ja orkar inte nu + att Matilda kommer ;)

Shit va snygga! :O


Trött

Usch vad trött jag är! Hm.. Ska nog försöka sova nu elr lyssna på musik.. har inte riktigt bestämmt mig än ^^ Eller föresten ja kan göra båda sakerna samtidigt :D fan va smart...

 

       
En av mina favorit låtar just nu, så fin :)


Aje!

Aj :( Mina nagelband är typ helt förstörda! I dag så börja dom bara blöda :o helt plötsligt va dom helt blodiga och sved :( Usch ja måste nog ta hand om dom.. Haha inte riktigt min stil att ta hand om mina naglar direkt... Brukar bara klippa dom korta sen typ skita i dom ^^


Jag borde nog plugga..?

suck* borde egentligen plugga.. Men ja orkar bara inte.. De får vänta tills i morgon (a) Ist ska jag träna, har fått en lite plöffs mage + att jag är jätte stel! De gillar vi inte... Vi hörs snart! ;)




Dagens

Nej men hej! Har precis kommit hem från skolan, låång dag i dag.. Aja skit samma! Hann inte visa er vad jag hade för kläder i dag så ni får bilderna nu ist :) I dag hade jag iaf på mig en jumpsuit (shorts dress) som jag lånade av min älskade vän Hilda :)






Fan, ja ångrade mig

Ååååh!! Ja får ju damp! Ja målade mina naglar gråa eftersom jag inte kunde välja mellan blått o rött.. Men nu kom ja på att ja skulle ha målat dom röda :( Aja orkar inte ta bort något nu.. Nästa gång!


Färdig

Sååå! Nu har jag målat naglarna, duschat, fixat håret och bestämmt kläder tills i morgon! Så nu tänkte ja kolla lite på tv o seen så går jag väl och lägger mig ^^ Upp tidigt i morgon :/


haha mina naglar blev ju "fina" oxå men ja orkade inte hålla på o fixa ^^ kletade bara på lite färg (a)

Världens bästa saltvatten spray! Kärlek till den !



Hm..

Tänkte fixa mina naglar nu ^^ men vafan ska jag ha för färg på dom?! Kan värkligen inte bestämma mig :(


Today!

Nu har man precis kommit hem från skolan! Ska ta o käka sen kanske ja ska ägna lite tid åt mina stackars naglar som ser ut som jag vet inte vad..


Såhär såg man ut i dag ^^


Kläder!

Sitter här med Astra och letar lite bland mina kläder ^^ Har kommit fram till att jag ska ha en söt lite ballerina-klänning med Astras svarta kavaj till i morgon :) Bild får ni i mrogon ;)


Nu var man hemma då..

Sådär! Första dagen i skolan avklarad! :) faktiskt ganska kul att träffa allihoppa igen :)




Mot skolan!

Woho! Ja e värkligen skit trött och har ingen lust att gå till skolan! Men vad ska man göra åt saken? Det är väl bara att le o va glad antar jag...


Bara att gilla läget

Jaaha! Då börjar det bli dags att förbereda sig till skolan i morgon.. Älskar lov men man kan ju inte alltid vara ledig, ja ja!




Hemma från Camilla

Nu är jag hemma från Camilla :) Vi snacka lite kring Kroatien och kom fram till att det var för kallt att åka dit på påsklovet så då föreslog vi Italien men det var alldeles för dyrt.. Så nu har vi kommit fram till Barcelona eftersom alla säger att det är så bra och mysigt där :) Jaa vi får väl se hur det blir med allt, vi ska iaf börja leta hotell nu sedan ska vi nog entligen boka biljetterna!








taggar iväg

Nu taggar jag i väg mot Camilla, vi hörs senare och då kommer ni även få lite bilder ;)

 

 


Kärlek

Asså gud! Jag älskar verkligen den nya designen på hello kitty sakerna! Och jag älskar verkligen Hello Kitty (a)


Today

Sådär ja! Nu har jag äntligen gjort mig i ordning för dagen ^^ Lite onormalt att gå runt i pyjamas lix.. Ja tog på ett par shorts bara för att visa att det är vår nu, hehe. Nej men seriöst snön smälter och solen skiner, lycka!






Godmorgon

Godmorgon! Vaknade nyss och är super trött. Undrar hur det blir i morgon när skolan börjar igen.. Jaja den dagen den sorgen, eller vad säger man? Jag har iaf precis ätit frukost och ska nu göra mitt rum rent och fräscht. Sedan drar jag till Camilla :)




mmm gottit!

Just nu känns det som att jag lever på popcorn och godis! Ajajaj inte bra! men men de e ju gott :D

 


Inköpslista

Nu har jag gjort en lite lista på alla kläder som måste köpas.. Någon gång i Februari åker Jag, Maja hennes storasyster Fanny och Fannys kompis Nico till stockholm så innan dess måste jag verkligen veta vad jag vill ha så att jag inte bara slösar pengarna på små skit saker..


Jeans

hittatde nyss ett par vita jeans som jag aldrig använt.. Perfect till våren men än så länge får dom ligga kvar i garderoben ^^ Alltid lika kul att hitta nåt gammalt som är nytt om ni förstår vad jag menar ;)


Fram


Bak


Shit!

sitter och väntar på att Camilla ska ringa.. lite krisläge! Det kanske inte ens är varmt i Kroatien på påsklovet och i fall vi åker i Maj när det är varm kostar det 6 tusen spänn mera.. Fan! Men det här löser vi på nå sätt! Vi ska iväg!


Så här blev det

Nu har jag äntligen löst kläd problemet! Det blev väldigt enkelt och tråkigt men endå! bättre d en inga kläder alls... Haha










Va ska jag ha på mig?!

Värdens problem just nu! Jag vet värkligen inte vad jag ska ha på mig! Det ända jag har lyckas sätta på mig just nu är ett armband.. Men vad ska jag ha för kläder?! Ja ni, hur ska det här sluta?


Home again

Godmorgon! Nu är jag hemma från Camilla! Vi hade en mysig kväll med mycket popcorn ^^ mums!




Sover hoss Camilla

Blir till at sova hoss Camilla i natt, vi ska äta popcorn hihi det är min o camillas nya favorit mat!


Tandborsten <3 ellen


Ringar

Nu sitter jag här med Matilda, Camilla och Andreas och ska snart spela TV spel ^^ hihi! Fick nyss mina ringar föresten, så j*vla snygga om man nu får säga så.. ;) Nej men seriöst, jag är skit nöjd över dom !

 


Färdig!

Så! Nu har jag duschat och gjort mig fräsch! Nu ska ja upp till Matilda och fira hennes bror (min kusin) sen ska jag hämta min ringar också som man kan säga att ja har "beställt" hihi spännande! Vi hörs senare ;)




Matilda och Jag, tralalala

Sitter här och flummar med Matilda! Hahah tyvärr måste ni få några bildbevis ^^ hehe

 

 










Idag!

Sådär ja! Nu har jag vart ute o fixat lite saker ;) Nu ska jag sitta här framför datorn och värma mig en stund sen ringer jag till Camilla och sen ska jag fira min kusin Simon som fyller år i dag! Funny bunny!

 


Någon mer än jag som tycker Matildas hund är läskigt söt?


Vännen min

I det här inlägget måste jag bara skriva om en av mina underbara vänner, Astra. Vi lärdse känna varandra på dagis då vi bakade ler - kakor tillsamans, som vi äckligt nog åt upp sedan..  Sedan när det var dags att klättra lite högre upp på ålderstrappan och börja förskolan så hamnade jag och Astra i samma klass. Vi umgicks väldigt mycket och man kan väl säga att vi mer eller mindre växte upp tillsammans. När vi började i trean började vi att bråka, ni vet om sådanna dära småsaker. Vi löste det dock ganska snabbt men snart blev det mara små tjaffs. Men oftast gick det bra för jag och astra tjaffsade lite hela tiden om man säger så.. Det var inte förräns i slutet av sexan som det blev ett riktigt långvarit och ledsamt bråk.. Det började med att vi först och främst skulle sluta i våran trygga lilla skola och börja högstadiet någon annanstans. Det fanns inte så jätte mycket att välja på och astra o jag valde, att för första gången, gå skillda vägar. Astra som alltid har varit musik intresserad valde att gå i en musik skola medans jag skulle gå på en annan skola i närheten. Skolan jag skulle börja i hade väldigt dåligt rykte och jag var så rädd över att inte passa in. Undersommar lovet visste jag inte riktigt var jag skulle ta vägen, det var uppenbart att jag inte skulle passa in o jag dög absolut inte som jag var så just då känndes det bäst att låtsas vara en annan.. Astra märkte detta direkt och blev väldigt ledsen över att hennes gamla kommpis var borta och försökte nog gång på gång få tillbaka mig som den jag var, men ist för att vara klok och lyssna på Astra sa jag till henne att jag inte ville se henne mera, att jag inte ville ha henne som vän längre. Det är nog ett av de dummaste saker jag har gjort under mitt liv och det höll på att sluta riktigt illa! Men tackk vare att Astra har varit så otroligt förlåtande är vi nu vänner igen, det gick lixom inte bara att säga upp vännskapen bara sådär utan det var klart man saknade varandra! Så nu har jag äntligen hittat tillbaka till mig själv och jag har bytt skola så nu går jag och Astra åter igen i samma klass, precis som vanlig. Och det är så det ska vara, som vanligt som man är van vid som man trivs bäst med :)

Jag är så glad att vi är vänner, jag är så tacksamm för allt du gjort och jag är stolt över att jag är vän med dig. Ja älskar dig!

 


Sweet home

Puh! Nu var man hemma igen! Min uppdatering har vart väldigt dålig, jag vet. Men det blir ju så när man inte kan ha med sig datorn till båten.. Det var iaf skit kul och måste snart göras igen! Ni kommer få lite bilder sen men just nu får ni nöja er med några skit bilder.. Älskar taxfree by the way!

 


Fyndade i texfree:n ^^ 60 kr!




Viking line

Godmorgon! Snart ska jag ta bussen till stockholm och åka på kryssning! Funny bunny!




Välja väg

Så svårt.. Är det meningen att det ska vara så eller ska det egentligen vara lätt? När man står där med två möjliga vägar att välja, men om man inte vill gå på någon av dessa vägar då? Hittar man nya vägar då? men i fall det inte finns några andra vägar och du inte heller kan stå kvar, hur ska du då kunna välja mellan pest eller kolera? Och när du aldrig vet vart dessa vägar leder, är det då riskabelt att chansa? Och ifall att det är det vad fan ska man då göra?!
Den svåraste frågan är nog: hur kan vi veta vart dom här vägarna leder? Och då finns det bara ett enkelt svar: Det kommer vi aldrig kunna veta.

 


Ojdå..

Ajdå.. märkte att jag visst inte kunde spela tennis.. Haha lyckades med att sörva några gånger men sen kom bollen tillbaka, de skapade problem om man säger så.. Ja ja! Det var riktigt kul i alla fall ;)

 


Upp till bevis

Jaha då var det upp till bevis då! Nu åker jag och spelar tennis! Haha typ första gången så vi får väl se ifall det går ok eller i fall jag misslyckas totalt! Nu ska jag bara byta om ( vilket kan bli ett problem eftersom jag inte har någon aning om vart alla mina träningskläder tagit vägen..)


Just nu


I dag

 


Smått och gott

Godmorgon! kom precis hem från Camilla. Vi hade en väldigt kul dag + natt igår, alltid lika trevligt hihi. Sen om sagt kanske vi ska resa till Kroatien tillsammans, gud va kul!


Kroatien

Just nu sitter jag och Camilla och planerar en resa till Kroatien! Vi hade tänkt att åka på påsklovet och vara där i ungefär en vecka :) Vi var där förra året och ja måste ju säga att det är helt underbart! Och bara tanken på sol och bad gör mig överlycklig just nu! 

Här får ni lite bilder från förra året :) 



 




 


Ingenting är omöjligt

Det är väl så det är? Men jag har tänkt på det ganska mycket faktist, ja menar vi har uppfunnit mobiltelefonen datorn, tv:en m.m. Hur omöjligt var inte det på stenåldern? Så egentligen borde ju nästan vad som helst gå ifall man försöker tillräckligt mycket? Det tycker jag ändå låter ganska logiskt.. Man kanske kan säga att ingenting är omöjligt men när det gäller kärlek då? Är ingenting omöjligt där heller? De är nog lättare att uppfinna en bil än att få någon att tycka om en... Man har ju full kontroll när man ska bygga en bil men man kan aldrig kontrollera en annans känslor, vilket är bra iof! Men ifall man värkligen vet vad man vill och inte ger upp så borde nästan allat vara möjligt? Det kanske handlar om ens egen inställning..? Att aldrig sluta kämpa för någon man tycker om för något man vill. Jag vet inte om man kan säga att ingenting är omöjligt men nästan allt går om man har den rätta inställningen, tålamodet och orken att kämpa, är det inte så?


Godmorgon?

Vaknade för några timmar sedan och gick upp för att träffa Matilda ;) Nu ska jag dra till stallet sen blire att gå 7,5 km till Camilla! Jobbigt men skönt :)


idag


VR

Hittade just det nya nummret av Vecko Revyn i brevlådan :) alltid lika kul o läsa, woho! Så nu tänkte jag lägga mig i ett varmt bad och läsa lite och bara ta det lungt.


Fast jävligt fult omslag! Usch ser ju ut som en matlagnings tidning från coop..


it's a beautiful day

Gud va kallt det är! :o kom nyss in från stallet och sitter just nu och värmer mig framför datorn med en kopp te och lite bra musik. 

Ja saknar min skjorta (den på bilden) som bara försvann :/ vart fan har den tagit vägen? ^^
 


nyårs löften = inte min grej!

åt helvete med dom där nyårslöftena jag skrev igår! Vadå ska hela 2011 gå ut på att bli en "bättre" människa? No way! Nyårs löften är inte min grej! Ja menar i fall man inte kan hålla det man lovat va ska man göra då? blir man automatiskt en lögnare då elr? Ja måste ingenting, skit i nyårs löftena o lev i nuet!


hm..?

Nu har man precis varit i stallet och nu sitter jag här o kollar på kläder ;) sen blir det till att kolla på film!

Saknar min älskade isa som har vart i Asien i typ en månad och inte kommer hem förräns en månad :( so sad :/


Isa o jag


Måste ha!!

 


Mina nyårs löften

Ja ska fan lyckas med allt de här ^^  




Fan det va inte sommar...

Sådär ja! Kom nyss hem från en promenad med Matilda :D så nu blir det till att äte sen så kanske Klara och Matilda kommer hit.
Juste kom på att det inte är sommar riktigt än :/


Matilda sötnos

 

 
Dags att smälta? :o


2011 = sommar?

Sådär ja! Då va nyår över då! Fan va tiden går fort, men ändå inte ;) Men ja börjar seriöst undra över i fall det är sommar nu... De e faktiskt varmt ute :O Jaa drömmar kan man iaf ha! just nu sitter jag i sängen med en kopp tee och har på mig mina solglasögon bara för att få en sommar kännsla, känns lite som sommar faktiskt :D aja hoppas ni hade ett bra nyår!

 

än så länge får jag väl nöja mig med att solglasögon innomhus? skulle kanske se lite konstigt ut i fall jag gick ut med dom nu ^^


älskar dom! bara 80 kr på lindex :D

Så där! nu ska bara snön smälta bort så blir allt jätte bra!! :D


RSS 2.0