Sommar?

Sådär ja! Nu är jag hemma från norrköping! Med mig har jag lite smått o gott om man säger så ;) De e ju halva priset typ överallt så det är ju väldigt lätt att hitta något man vill ha, hehe.

Men juste ja! det är typ sommar nu :D så ja köppte lite sommargrejor hihi

 
typ dröm klänningen när man var fem?? ^^


En söt lite kjol :)

 
Kärlek! (a)


Godmorgon!

Godmorgon! vaknade för någon timme sedan, shit va länge jag sov idag! Matilda kanske kommer sedan, funny :D


Det här visste ni inte om mig?

1.
Ja e envis som en åsna och kämpar som fan för att få en sak jag vill ha, sedan när jag fått den här saken kan jag ibland inse att det inte var den jag ville ha.. Ganska jobbigt ibland.

2.
Jag hatar nyår och missommar!

3.
Första gången folk träffar mig tror dom att jag e dum i huvet.. varför vet jag inte ^^


Minnen för livet?


år 2004 i finland :) Matilda, jag och Camilla! Usch vilka fula byxor o skor jag hade :(

 
Matilda <3 den utklädda gubben :')


Camilla blir halft strypt medans jag står där o gör en konstig min och matilda står o undrar vad som händer, hm..?

Jag, Matilda och Camilla stolta efter att ha sprungigt några meter, haha

 
haha shit va liten man har varit en gång i tiden :')


Jag och Vilma ute på hal is (a)


Gilla och ogilla

 

1. VÅREN! Ja trodde värkligen inte att ja skulle säga de här men ja gillar verkligen våren! Har alltid trott att våren inte är något för mig. Men just nu gör bara tanken på att det kommer bli varmare mig lycklig!

2. H&M:s nya kläder! H&M:s nya kläder är ursöta och dom har redan fått in badkläder! Sen är det fullt av super söta klänningar, kjolar, väskor och skor. Överlycklig!



3. Wellas nya shampoo är super bra! Ja älskar de! håret blir alldeles mjukt o glansigt, ni måste testa de!

 

 

1. VINTERN! När de är så här kallt och så här mycket snö blir man deprimerad! Antingen är man uppe i fjällen och åker skidor eller så åker man till något härligt varmt land, vintern duger inte till något annat...


Nya skor!

Nu har jag kommit hem från Camilla och fick med mig ett par ur gulliga skor! Happy!

 




Mot Camilla!


Godmorgon!

Nu sitter jag här med älskade Camilla! Vi har precis vaknat o sitter här med en kopp the!

 

 


Vår?

Julen är precis över och det är 20 minus grader ute, ändå verkar det som att det är vår. Här är några vårtecken som jag la märke till i dag!

 

 

 


Jag tror jag är kär

Shit! ja tror jag har blivit kär! kollade på lite ringar o så bara råkade jag hitta dom här sötnosarna! JAG MÅSTE BARA HA DOM!

 




Nu känns det som att kärleken väntar

Ååååh! gud va jag är trött på julen just nu! Nu måste den väl ändå vara slut?! Så fort man sätter på radion hör man någon smörig urdålig jul låt, va hände med dom andra normala låtarna?! Aja tur att man har dom flästa bra låtarna på CD skivor + att youtube finns ;) Så just nu sitter jag med en kopp the och lyssnar på Kent! 

 
Kent - vapen och ammunition


från fast till flytande

Ja älskar puder foundation! Men ibland e de faktiskt bättre med en flytande variant... Och varför köpa en flytande foundation för typ 150 kr när man kan göra en själv nästan gratis? Det är bara att blanda i hop din ansikts cream och ditt puder! De blir helt perfeckt pluss att det inte luktar äckligt, smart va?!






fyndat i min egen garderob

Va mycket saker man har i garderoben som man inte använder?! Lite läskigt faktiskt att man har grejer som man aldrig lagt märke till förut.. Jaa ett budget alternativ ist för att åka o shoppa är ju att riva ut allt i garderoben, billigt o bra! Eller va säger man? ;)


Sommar & sol?

ååh!! Fy fan va ja längtar till sommaren! :'( när de e typ 25 grader varmt ute o man kan gå runt med söta klänningar utomhus! O när man köper nya badkläder varje år o sen till slut har man en liten bikini samling där hemma :') Nee ja tror jag ska börja samla på mig ett lager med klänningar så att jag har till sommaren..!





Dom här sötnosarna ska bli mina så fort ja får pengar!


Allt över nu eller?

Jaha nu är julafton över då.. Betyder de att hela julen är över? Jaa för mig är de faktiskt så! Men min jul har iaf varit toppen, med massor med fina julklappar (a)

 

 

 





Du kan aldrig lova att ej gråta, du får helt enkelt förlåta tårarna som rullar ner för din kind.


23 är som 13 fats + och - 10

Förlåt för rubriken var bara tvungen, tyckte de va lite fyndigt.. ;) Men de ja egentligen menade med den var att, IMORGON ÄR DE JULAFTON! Fan va tiden har gått fort, nyss var de ju sommarlov? Hmm.. Lite smått panik har jag dock inför imorgon, har inte köpt alla julklappar än.. Åh! alltid jag som ska vara i sista sekunden? -.- Ja ja ! De ordnar sig?

 
Snodde lita av granens kläder ;)


RSS 2.0